Manchester City-spillerne vil applaudere Liverpool inn på Etihad i neste uke

Det forventes at City-spillerne vil gjøre ære på de nybakte ligamestrene fra Liverpool.

26. jun 2020 kl 15.15 Einar Kvande

Manchester City har ikke bekreftet det ennå, men Manchester Evening News melder at City-spillerne antagelig vil gjøre ære på Jürgen Klopps nybakte Premier League-mestere med å stille i æresvakt når de to lagene møtes på Etihad i neste uke.

Koronareglene kan imidlertid sette en stopper for dette, da lagene ifølge Premier League sine retningslinjer ikke skal komme ut på banen samtidig. Men Manchester Evening News mener det vil være tåpelig å ikke gjøre ære på ligamestrene foran en kamp der det uansett vil være plenty med kroppskontakt mellom spillerne. 

Lokalavisen i Manchester skriver at City vil forhøre seg med representanter for Premier League, for å avgjøre om det er akseptabelt med æresvakt. Det er biitt en tradisjon i engelsk fotball at motstanderlaget gjør ære på de nybakte mestrene på denne måten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]