New Balance får to måneder ekstra som Liverpool FC sin draktleverandør

Partene er blitt enige om når Nike skal ta over.

1. jun 2020 kl 16.35 Einar Kvande

Liverpool FC bekrefter på klubbens offisielle nettsider at New Balance fortsetter som klubbens offisielle draktleverandør til og med 31. juli 2020.

Dette er noe Liverpool FC, New Balance, og klubbens nye draktleverandør, Nike, er blitt enige om i fellesskap. 

Den opprinnelige avtalen med New Balance løp ut 31. mai 2020, altså i går, men fordi Premier League ble satt på vent på grunn av koronapandemien, har partene nå blitt enige om denne nye datoen, slik at New Balance fortsetter som draktleverandør inntil inneværende sesong forhåpentligvis er ferdigspilt.

Tar over 1. august

Nike tar dermed over som klubbens offisielle draktleverandør fra 1. august 2020.

Liverpool skal etter planen spille sin neste kamp mot Everton den 20. juni, selv om noe tidspunkt for kampen ikke er bekreftet ennå.

Jürgen Klopps mannskap trenger seks poeng fra sine ni siste kamper for å bli kronet som ligamestere for første gang på 30 år, og forhåpentligvis blir ligamesterskapet en realitet i New Balance-drakter.

Den nye avtalen med Nike skal ifølge Liverpool Echo garantere Liverpool FC 30 millioner pund i året, noe som er 15 millioner pund mindre i året enn avtalen med New Balance garanterte klubben. Anfield-klubben mener imidlertid at tilleggsinntekter gjennom økt draktsalg på grunn av Nikes globale nettverk vil veie opp for dette og vel så det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]