Torsdag er det nytt møte om Project RestartLagene på nedre halvdel har ikke gitt opp håpet om at ingen skal rykke ned

Flesteparten av lagene på nedre halvdel av tabellen skal være for et forslag uten nedrykk.

1. jun 2020 kl 13.29 Arild Skjæveland

På torsdag skal det avgjøres hvordan tabellen skal regnes ut dersom sesongen ikke kan bli ferdigspilt. Det er bestemt at Premier League skal starte opp igjen om litt over to uker - med de to første kampene 17. juni - men allerede nå må klubbene bestemme hvordan de skal løse det dersom sesongen ikke fullføres.

Det har blitt antydet at de det er mest sannsynlig at tabellen regnes ut fra poeng per kamp så langt denne sesongen. Dersom det skulle skje nå, vil det bety at Aston Villa og Bournemouth følger Norwich ned til Championship igjen.

Men ifølge Sky Sports har klubbene fortsatt ikke gitt opp håpet om at dette kan bli en sesong der ingen lag rykker ned.

Bunnlagene står sammen

Sky Sports rapporterer at mesteparten av lagene på nedre halvdel vil stemme for at ingen lag rykker ned, dersom sesongen ikke fullføres.

En ikke-navngitt klubbeier siteres av TV-kanalen.

– Vi vil stemme for ingen nedrykk dersom sesongen blir avkortet. Det er opp til 10 klubber som tenker det samme, sier klubbeieren.

Dersom det skal få gjennomslag, må minst 14 klubber stemme for. Liverpools tidligere daglige leder, Rick Parry, er nå sjef for English Football League (EFL). Han har meldt at det vil komme søksmål dersom det skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]