Championship starter igjen 20. juni

Det går mot gjensyn med Leeds United i Premier League neste sesong.

1. jun 2020 kl 09.21 Arild Skjæveland

Søndag kveld kom English Football League til enighet om å starte opp igjen med Championship-sesongen fra 20. juni. Det er samme helg som når Liverpool vil være i aksjon igjen, etter mer enn tre måneder uten fotball.

I Premier League var det ingen positive tester i forrige runde med testing, mens det i Championship var 10 positive etter testene som ble gjort torsdag og fredag.

Championship-klubbene skal nå tilbake i full trening fra tirsdag, og starter opp igjen 20. juni. Planen er at sesongen skal avsluttes med playoff-finale en gang rundt 30. juli, rapporterer the Telegraph

Gjensyn med Leeds?

Som i Premier League, må også Championship-kampene spilles for tomme tribuner denne sommeren. De jobber nå med en løsning for å gjøre de gjenstående 108 kampene tilgjengelig på TV. Det er allerede klart og fordelt i Premier League.

Med gjenoppstart på nivå to, går det mot et gjensyn med Leeds United og West Bromwich i Premier League. Leeds topper Championship med 71 poeng når ni kamper gjenstår. Det er sju poeng ned til Fulham på tredjeplass på tabellen.

James Milners første klubb rykket ned fra Premier League i 2004, og er godt i rute til å komme opp igjen på øverste nivå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]