Blir dette laget mot Crystal Palace?– Rull ut de store kanonene igjen

Journalistene i Liverpool Echo kommer med sine spådommer for laget mot Crystal Palace.

24. jun 2020 kl 08.54 Øystein Tronstad

Ian Doyle:

– Tid for noen endringer.

– Liverpool underpresterte litt mot Everton på søndag selv om det var godt å se dem tilbake. Med Salah og Robertson tilgjengelige burde burde begge på rett inn i startoppstillingen for å friske opp angrepet. Keïta gjorde det greit, men kan gi plass for Wijnaldum.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Robertson, Gomez, Van Dijk, Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané.

IKKE UFARLIGE: Roy Hodgsons menn har tatt 6/6 poeng i restarten, sist etter to dødballmål fra Jordan Ayew og kaptein Luka Milivojević.

IKKE UFARLIGE: Roy Hodgsons menn har tatt 6/6 poeng i restarten, sist etter to dødballmål fra Jordan Ayew og kaptein Luka Milivojević.

Sean Bradbury:

– Det er en tittel som skal vinnes og med Manchester City i den formen de er i, så vil Liverpool ha dette avgjort så fort som mulig. Rotasjon vil være nødvendig i løpet av den komprimerte delen av sesongen, men det er over en uke til City borte. Rull ut de store kanonene igjen.

– Salah og Robertson inn for Minamino og Milner. Gomez inn med Matip skadet. Ellers som på Goodison, men forhåpentligvis med et bedre resultat.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Keïta - Salah, Firmino, Mané.

ØRNENE FLYR HØYT: 9.-plass og kun fire poeng opp til Manchester United på 5.-plass er status for Crystal Palace så langt.

ØRNENE FLYR HØYT: 9.-plass og kun fire poeng opp til Manchester United på 5.-plass er status for Crystal Palace så langt.

Chris Beesley:

– Liverpool blåste og blåse men fant ingen vei gjennom den velorganiserte Everton-døra. Palace vil også være en tøff nøtt å knekke men heldigvis for Klopp har han både Salah og Robertson tilgjengelige igjen.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Robertson, Gomez, Van Dijk - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané.

Caoimhe O'Neill:

– Etter det gjespet av en kamp søndag kveld så behøver Liverpool å finne igjen målscorer-, matchvinner- og poeng-stilen. Seier er et must men for at det skal skje så må de røde riste av seg litt lockdown-rust.

– Trent vil løftes av at Robertson er tilbake. Liverpool vil trenge en leder på banen så Henderson starter på midten. Keïta skilte seg ut i helga men jeg gir Ox sjansen. Han er fjerde på toppscorerlista for en gunn.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Ox - Salah, Firmino, Mané.

Dan Kay:

– Ingen overraskelse at Liverpools første kamp etter et langt avbrekk ble tung, spesielt med tanke på motstander og arena, men nå har de den erfaringen. Det tette programmet betyr at vi vil se litt endringer men etter Palace er det åtte dager til neste. Jeg forventer at Klopp går ut så sterkt han kan. Tre poeng betyr at City må vinne mot Chelsea på torsdag for å holde «tittelkampen» i live.

– Midtbanen er som alltid et mysterium for Klopp. Palace vil neppe komme til Anfield for å angripe, men de har fart til å kontre og det er noe som Klopp må være på vakt for. Ox får sjansen til å støtte angrepet fra midten. Tre poeng vil føre oss helt på målstreken for å sikre den etterlengtede tittelen.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Ox - Salah, Firmino, Mané.

ALTERNATIV PÅ VENSTREBACK OGSÅ: Peter Harris tror at unge Williams kan gjøre som visekaptein Milner, å steppe inn der hvor det trengs.

ALTERNATIV PÅ VENSTREBACK OGSÅ: Peter Harris tror at unge Williams kan gjøre som visekaptein Milner, å steppe inn der hvor det trengs.

Peter Harris:

– Robertson skal være klar, men det er ikke noe poeng i å risikere han før en potensiell tittelavgjørende kamp mot City neste uke. Det er et godt tidspunkt å starte en av de unge som i fremtiden kan bli hans backup. Dessverre er de fleste høyrebacker, men Williams har sett så imponerende ut hver gang han har fått sjansen at han kan fylle plassen. Akkurat som Milner kan. 

– Salah var savnet på Goodison og må tilbake på banen og scoringslista. Resten av laget sier seg selv, det er den gruppa som man har stolt på gjennom majoriteten av sesongen. Målet må være å avgjøre tidlig så Ox, Origi og Minamino får kjært velkomne minutter.

4-3-3:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Williams - Henderson, Wijnaldum, Fabinho - Salah, Firmino, Mané.

Liverpool - Crystal Palace i kveld, 21:15, på TV 2 Sport Premium 1 og Sumo

Har du innspill til journalisten?
[email protected]