Liverpool-spiller utskrevet fra sykehus i TysklandTakker Gud

Taiwo Awoniyi er ute av sykehuset og takker både Gud og legene.

16. jun 2020 kl 23.05 Øystein Tronstad

Det var i søndagens Bundesliga-runde at den utånte spissen var involvert i en stygg skalling. Etter å ha fått behandling på banen i syv minutter ble han båret i garderoben med støttekragen rundt nakken. Etter kraftig hjernerystelse ble det en natt på sykehus.

Nå har han fått snakket med klubbens nettside om den dramatiske dagen.

– Jeg takker Gud som beskyttet meg i denne situasjonen, og som gjorde det hele mulig for meg i utgangspunktet. Dessverre får jeg ikke hjulpet laget mot Dortmund, men jeg vil støtte dem uansett. Sammen skal vi gi alt for fansen og for å unngå nedrykk, sier 22-åringen til FSV Mainz 05 sine nettsider.

Awoniyi takker også det medisinske apparatet hos klubben og hos Mainz University Medical Center.

– Det siste jeg husker er hvordan jeg traff ballen med hodet, også ble alt borte. Det var tøft å få tilbake bevisstheten og virkelig «våkne opp». Det tok også litt tid før jeg kunne huske alt, men jeg føler meg mye bedre allerede.

NAKKEKRAGE: Slik så det ut etter at Awoniyi skallet med Augsburgs Felix Uduokhai og fikk knockout.

NAKKEKRAGE: Slik så det ut etter at Awoniyi skallet med Augsburgs Felix Uduokhai og fikk knockout.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]