Joe Coles forslag til Jürgen Klopp– Test Trent på midtbanen

Joe Cole mener at nå er tiden for å la Trent Alexander-Arnold slippe løs på midtbanen.

28. jun 2020 kl 09.34 Øystein Tronstad

– Trent har vunnet det meste som kan vinnes. Han er bare 21 og jeg vedder på at han ikke engang tenker på det. Han går på banen og er fri der. Det er interessant å snakke om utvikling av spillere. Hvis jeg var Jürgen Klopp så ville jeg ha brukt muligheten til å se hva han kan gjøre på midtbanen, sier tidligere Liverpool-spiller Joe Cole til BT Sport.

38-åringen, som var i Liverpool fra 2010-2013, mener at Alexander-Arnold har alle kvalitetene som skal til for å spille høyere i banen. Med ligaen i boks så kan dette være tiden for å eksperimentere litt.

EKSPERT: Som spiller huskes Joe Cole best for tiden sin i West Ham og Chelsea, skadeproblemer ødela senere for mye av talentet hans.

EKSPERT: Som spiller huskes Joe Cole best for tiden sin i West Ham og Chelsea, skadeproblemer ødela senere for mye av talentet hans.

– Han er en av de beste pasningsspillerne i landet, uansett posisjon. Jeg ville til og med ha forsøkt han på midten for England. De innleggene, frisparkene, han er et fantastisk talent og han nyter sin beste tid i livet akkurat nå.

Det skal nevnes at Trent Alexander-Arnold originalt var ving, men på akademiet ble hans talent som back vurdert til å kunne bli noe stort.

Kun Manchester Citys Kevin De Bruyne har servert sine lagkamerater flere ganger enn Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]