Telegraph:Timo Werner har sagt ja til å signere for Chelsea

Det virker som Liverpool lar Timo Werner gå til Chelsea uten å gi London-klubben kamp om den tyske måltyven.

4. jun 2020 kl 19.51 Einar Kvande

Matt Law i Telegraph melder at Timo Werner har bestemt seg for å skrive under for Chelsea. London-klubben skal nå være i ferd med å få fullført overgangen til RB Leipzig-spissen.

Werner har sagt ja til å bli Chelsea-spiller, og vil få en ukelønn på nesten 200 000 pund i London-klubben. Chelsea forventes nå å bli enige med Leipzig om en overgangsavtale.

Telegraph mener dette er et kupp for Chelsea-manager Frank Lampard, da Werner lenge har sett ut til å bli Liverpool-spiller. 

Det gjenstår å se om Liverpool gjør et forsøk på å kapre overgangen i siste liten, men på Stamford Bridge skal man nå være sikre på at de vil få spilleren. 

Liverpool har hele tiden bedt om mer tid

Liverpool Echo melder at Liverpool ikke har hatt noen samtaler med RB Leipzig om en overgang for Werner, og at de fortsatt ikke har bestemt seg for om de skal konkretisere sin interesse for den tyske landslagsspilleren.

Den velinformerte italienske sportsjounalisten Fabrizio Romano melder det samme som Echo, at Liverpool forsatt ikke har startet offisielle samtaler med Leipzig om Werner. Anfield-klubben har hele tiden bedt om mer tid, og Jürgen Klopp er den eneste som har snakket med spilleren selv. 

Romano skriver at Chelsea står klare med et offisielt bud, og dersom Liverpool ikke matcher dette i løpet av de neste timene vil Werner diskutere sin kontrakt med Chelsea. Stamford Bridge-klubben har sendt kontraktutkastet til Werners agenter.

Simon Johnson, som er The Athletic sin Chelsea-mann, melder på Twitter at ingenting er opp og avgjort ennå. Ingenting er signert, men han regner det som er skjedd som et betydelig gjennombrudd i forhandlingene for Chelseas del.

Også James Pearce melder at Chelsea nærmer seg en overgang for Werner, og slår fast at tyskeren ikke kommer til å bli Liverpool-spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]