Festende Liverpool-spiller avbrøt stopperkjempens intervju:– Vi er alle stolte av hverandre

Virgil van Dijk ble avbrutt av festende Liverpool-spillere da han ble intervjuet etter ligatittelen, men viste allikevel sin vante ro da han fullførte intervjuet på eksemplarisk vis.

26. jun 2020 kl 12.30 Jens Hapnes Rege

Virgil van Dijk og hans røde lagkamerater kunne endelig feire ligatittelen torsdag kveld. I et enestående og unikt intervju forsøkte nederlenderen å forklare følelsene. 

– Utrolig. For en sesong så langt, vi har vært utrolige. Det er utrolig å være en del av denne gruppen, denne klubben, og å få være med på denne reisen siden jeg kom til klubben.

– Kampen føltes som om den tok en evighet, den sluttet aldri. Da frisparket gikk inn fra Kevin ble jeg mer nervøs, jeg har ikke vært så nervøs på lenge. Etter det var det tid for feiring.

– Vi er alle stolte av hverandre. Det er fantastisk, og en ubeskrivelig følelse, sa han før hele Liverpool-stallen avbrøt intervjuet med sang og dansing over nederlenderen, før han fikk servert en stor flaske champagne av Andy Robertson. 

Nytt nivå

– Da jeg kom på vinteren håpte jeg på det beste. Å nå Champions League-finalen med en gang var veldig kjekt. Det hjalp meg mye. Året etterpå kom vi veldig nære med Premier League, men var heldige som fikk vinne Champions League. 

– I år har vi tatt det til et nytt nivå. Alle kan ha deres egen mening, men vi har vært så stabile, og har gjort det veldig bra i forskjellige deler av spillet. Det er en fantastisk følelse, og jeg er veldig stolt av at jeg er en Premier League-vinner, sier han om drømmen som har gått i oppfyllelse.

Han forsøker å forklare hvordan alle i klubben har blitt så sammensveiset. 

– Fra øyeblikket jeg kom har spesielt manageren printet inn en mentalitet om at alle er et lag. Alle er en del av det, om det er de som jobber på Melwood, på stadion, eller spillerne. Alle er i samme båt og ønsker den samme suksessen.

– Det minste vi kan gjøre i kamper er å arbeide hardt og gi alt vi har. Om det er nok får vi se, men det er det minste vi kan gjøre. Å ha det båndet vi har utenfor banen er fantastisk også. 

På tampen av intervjuet spør Peter Crouch om han kan få adressen til festen, og nederlenderen lar kaptein Henderson ta hånd om forespørselen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]