Sadio Mané:– Vi stopper ikke her

Senegaleseren understreker at Klopps mannskap ikke er tilfredse enda.

30. jun 2020 kl 23.33 Jens Hapnes Rege

Sadio Mané har scoret 19 mål i alle turneringer denne sesongen, og er med i kampen om Premier Leagues gullstøvel. 

Senegaleseren ble den første spilleren fra hjemlandet som vant Premier League da ligatittelen ble sikret torsdag kveld. I et intervju med klubben forsøker han å forklare følelsene. 

Unik følelse

– Det er et spesielt og unikt øyeblikk. Det har vært lenge å vente på tittelen, men endelig fikk vi det og man kan se hvor glade spillere, ansatte, trenerne, folk rundt klubben og alle supporterne i verden er. 

– Det er et utrolig øyeblikk og nå må vi nyte det, og samtidig sørge for at vi er klare til de neste kampene. 

28-åringen var nervøs da spillerne samlet seg for å se oppgjøret mellom Manchester City og Chelsea. 

– Mens vi så kampen var jeg nervøs, jeg blir vanligvis nervøs når jeg heier på et lag. Jeg sliter med å se fotballkamper, men da Chelsea scoret feiret alle. Det var bare en god kveld, en utrolig kveld og for å være ærlig en spesiell dag etterpå. 

FEIRING: Sadio Mane fikk være med en ung jente på feiringen.

FEIRING: Sadio Mane fikk være med en ung jente på feiringen.

Legender

Da lynvingen får spørsmål om spillernes legendestatus er han høye med å påpeke at spillerne ikke vil stoppe med dette. 

– Dette er et nytt steg for alle i karrierene våre for det vi ønsker å oppnå. Som fotballspillere må man alltid være profesjonell og alltid være sulten på en god måte til å vinne alt. 

– Vi har et fantastisk lag, godt støtteapparat og klubben er fantastisk, vi har flere steg å ta og store ting å oppnå, så vi stopper ikke her. 

– Vi må tro på oss selv og arbeide hardere og være ydmyke - arbeide hardt og forsøke å oppnå større og større ting med klubben, forklarer senegaleseren. 

Viktig trener

Mané sier at han elsker å arbeide med Klopp som trener. 

– Han er en fantastisk manager og alle elsker ham. Jeg er heldig som får arbeide med ham, for jeg har utviklet meg både som spiller og menneske under hans ledelse, som er viktig for enhver spiller. 

– Vi kan se hvordan spillere utvikler seg i laget, og jeg tror alt kommer fra ham. Jeg sier det igjen, takk til ham. 

PÅ RYGGEN: Klopp har tatt lynvingen under vingene.

PÅ RYGGEN: Klopp har tatt lynvingen under vingene.

Nå ser senegaleseren frem til kampen mot Manchester City, hvor han ønsker at laget skal gjøre alt for å vinne kampen. 

– Som jeg alltid sier, vi må ikke stoppe og vi vil ikke stoppe etter at vi har blitt mestere. Rekorder i fotball er alltid der for å slås, så det er helt klart at vi ønsker å oppnå noe spesielt enda en gang.

– Det blir en veldig god kamp og vi har ingen unnskyldninger, vi må gjøre alt mulig for å vinne - det er bare syv kamper igjen. 

– Vi skal ta en kamp av gangen og prøve å vinne alle. Det er drømmen vår og er viktig for oss, avslutter senegaleseren om City-kampen. 

Liverpool gjester Etihad for et oppgjør mot de tidligere mesterne Manchester City torsdag kveld. Kampen starter 21.15 og sendes på TV 2 Sport Premium 1. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]