Jordan Henderson:– Alle tilbakeslagene mine var av en grunn: å komme til dette punktet

Det siste årets suksess har gjort alle de vanskelige periodene verdt det for kapteinen.

27. jul 2020 kl 08.05 Jens Hapnes Rege

Skadetrøbbel, finaletap og tvilende supportere - Jordan Henderson har vært gjennom det meste som Liverpool-spiller og lagets kaptein. 

I mester-intervjuet forteller han at alle de dårlige øyeblikkene forsterker gleden av triumfen.

Hardt arbeid

– Derfor betyr det så mye. Ingen ser den tøffe delen, ingen ser det harde arbeidet bak kameraet og hva man har vært gjennom ikke bare som en person utenfor banen, men også gjennom karrieren på banen. Ingen får se den siden, sier 30-åringen i intervjuet. 

– Å gå gjennom alt jeg har gjort, og guttene også, det gjør det mer spesielt og mer følelsesladd når man kommer til punktet hvor man oppnår drømmene sine. 

– Derfor er jeg så glad, fordi jeg ser hvor hardt guttene jobber hver dag, jeg ser forskjellige historier om hvor de kom fra og hvor vanskelig det har vært for dem. 

– Så, når jeg ser dem løfte troféet - om det er Premier League, Champions League, VM for klubblag eller Supercupen som vi har ute der - er jeg så stolt over hva de har gjort og ydmyk som får være en del av det, forklarer kapteinen om gleden han føler på. 

Tilbakeslag

Henderson snakker om tilbakeslagene han har opplevd, og forteller at det fortsatt gjør vondt å tenke på dem. 

– Det har vært så mange lave punkter, så mange tilbakeslag gjennom karrieren og i livet at det ikke er en spesiell situasjon jeg tenker på.

– Alle tilbakeslagene mine var av en grunn: å komme til dette punktet. Det gjør det enda mer spesielt nå som jeg har oppnådd drømmene mine, og det er fortsatt mer i vente, det er fortsatt mer jeg ønsker å oppnå og det gjelder for alle sammen. 

– Vi vil ha mer, og man glemmer aldri de tøffe tidene, det er det som driver oss og gir ekstra motivasjon og energi. Det vil jeg aldri glemme, uansett hvor mange troféer vi vinner; man vil alltid huske det og det gjør fortsatt vondt, spesielle øyeblikk i karrieren og livet. 

– Jeg vil alltid bruke de øyeblikkene til å motivere meg for å gjøre mer og å ønske å bli bedre. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]