Har imponert etter oppstarten - nå mister Kane resten av sesongen

Herbie Kane har imponert stort etter korona-pausen, og har scoret på to flotte frispark. Nå er han ferdig for sesongen for andre gang.

6. jul 2020 kl 18.08 Jens Hapnes Rege

Herbie Kane var en av spillerne som var heldige med den ulykkelige korona-perioden. 21-åringen pådro seg leddbåndskader tidlig i februar, og det så ut til at han bare skulle få 300 minutter under beltet i Hull City. 

– Eric Lichaj og Herbie vil være ute i minst to eller tre måneder, noe som betyr at de sannsynligvis vil gå glipp av resten av sesongen, sa Hulls trener Grant McCann til klubbens hjemmeside i februar. 

Nå mister Kane resten av sesongen, for andre gang denne sesongen. 

Hamstringskade

Etter å ha scoret sitt andre viktige frisparkmål på to kamper mot Middlesbrough ble midtbanespilleren tvunget av banen med en skade i hamstringen. 

Grant McCann synes synd på unggutten, men ønsker seg et gjensyn til neste sesong. 

– Vi har sett på en scan av skaden, og det er ikke en god en for han. Vi er irriterte på hans vegne, for han har ikke vært heldig siden han kom her, sa treneren ifølge Liverpools hjemmeside.

– Vi hadde elsket å ha ham tilbake med oss neste sesong. Han er alt vi trenger og alt jeg liker i en spiller med hans energi og mot. 

– Han kan score mål og han er rolig med ballen også. Vi hadde elsket å ha ham her neste år, avslutter treneren. 

Grant McCann og Herbie Kane har allerede hatt samme arbeidsgiver i to perioder - Doncaster Rovers i 2018/19 og Hull City i 2020. Kanskje gjenforenes de neste sesong dersom Hull City holder plassen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]