– Hvis jeg var Jürgen Klopp så ville jeg gått for han nå

Tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock mener at Jürgen Klopp bør se til London og en gammel kjenning for å forsterke laget i sommer.

3. jul 2020 kl 11.54 Øystein Tronstad

– Hvis jeg var Jürgen Klopp så ville jeg gått for han nå med et år igjen av kontrakten, sier tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock til BBC Radio 5 Live. 

– Du får en målscorer som både kan komme inn fra benken og samtidig utfordre front-trioen. Han trenger ikke tilvenning til ligaen, du vet hva han kan. 

38-åringen som spilte for Liverpool frem til 2007 fremhever at det er en oppskrift som har fungert tidligere. Under Klopp i Dortmund så scoret Aubameyang 16 og 25 mål på de to sesongene de hadde sammen. 31-åringen har fortsatt ikke skrevet noen ny avtale med Arsenal.

FLYVENDE FEIRING: Stephen Warnock feirer på Craven Cottage i 2004 på ryggen til kraftige Igor Bišćan.

FLYVENDE FEIRING: Stephen Warnock feirer på Craven Cottage i 2004 på ryggen til kraftige Igor Bišćan.

Hurtigtoget fra Gabon er for øyeblikket delt toppscorer i Premier League sammen med Jamie Vardy. Med 19 mål er de ett foran Danny Ings og to foran Mohamed Salah.

– Han kjenner manager og manageren kjenner han. Lønnen hans er høy, men han vil ikke være alt for dyr i innkjøp slik situasjonen er nå. Aubameyang vil vinne trofeer på dette tidspunktet i karrieren og da må ha enten til Liverpool eller Manchester.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]