Interesserte klubber trodde Lovren kun hadde ett år igjen av kontrakten

Liverpool har opsjon på forlengelse.

13. jul 2020 kl 12.20 Arild Skjæveland

Zenit St. Petersburg viser interesse for Dejan Lovren, og ønsker å kjøpe kroaten i sommer.

Ifølge Neil Jones i Goal.com er Liverpool klare for å selge midtstopperen, som ønsker seg bort for å spille fast igjen. Han er bak Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip i køen på Anfield, og har kun vært involvert i 15 kamper denne sesongen. 

Zenit skal ikke være eneste klubb som er interessert i 31-åringen. Også AS Roma, som han kunne gått til i fjor sommer, skal være interessert ifølge Jones.

Avtalen kan forlenges

Det har vært rapporter i Russland om at Lovren kan være tilgjengelig gratis denne sommeren, men det stemmer ikke. Liverpool ønsker en sum for spilleren, og den kan bli høyere enn interesserte klubber kanskje har forestilt seg.

For selv om Lovrens kontrakt går ut 30. juni 2021, har Liverpool opsjon på forlengelse til sommeren 2022. Det rapporterer Paul Joyce i The Times.

Det virker sannsynlig at det er en opsjon klubben vil bruke, for å kunne kreve en høyere pris for midtstopperen. Ifølge Joyce trodde den russiske klubben at Lovren hadde under ett år igjen av sin kontrakt - men i praksis kommer han til å være bundet til LFC til sommeren 2022.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]