Dejan Lovren er spørsmålstegnet for Liverpool - Villa har også sine skadeproblemer

Begge lag har en håndfull spillere på skadelisten foran Liverpool vs Aston Villa på søndag.

3. jul 2020 kl 19.34 Einar Kvande

For Liverpools del knytter det seg mest spenning til om Dejan Lovren rekker søndagens kamp mot Aston Villa, etter at kroaten måtte stå over kampen mot Manchester City på grunn av en skade. 

Joël Matip er definitivt ute av kampen. Midtstopperen er som kjent ferdig for sesongen etter tåskaden han fikk mot Everton. Det er også tvilsomt om Xherdan Shaqiri vil bli involvert. Sveitseren har ikke spilt for Liverpool siden januar.

Dette betyr i verste fall at Jürgen Klopp kun disponerer to midtstoppere til kampen mot Villa, i form av Virgil van Dijk og Joe Gomez. Fabinho ble som kjent trukket ned for å spille stopper, etter at Gomez fikk gult kort i førsteomgangen mot City og ble byttet ut i pausen.

Gjestene har minst tre mann ute med skader

For Aston Villa er venstreback Matt Targett definitivt ute etter at han fikk en hamstringskade i 1-0 tapet for Wolverhampton i forrige uke. 

Ezri Konsa har slitt med en fotskade etter å ha fått en smell i den nevnte Wolves-kampen. Konza har ikke trent denne uken, men Villa-manager Dean Smith håper likevel at spilleren skal bli klarert til å spille mot Liverpool på søndag.

Tom Heaton og Wesley, som begge har kneskader, er definitivt uaktuelle til oppgjøret på Anfield, og det samme er Bjørn Engels med en akillesskade.

Borja Baston har forlatt Aston Villa etter at hans korttidskontrakt løp ut og Birmingham-klubben ikke ønsket å forlenge spissens avtale.

Duoen Frederic Guilbert og Danny Drinkwater er skadefrie igjen, og håper å spille for første gang siden Premier League startet opp på nytt etter koronakrisen.

Liverpool vs Aston Villa spilles på Anfield søndag klokken 17.30, og blir vist både på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]