Brightons trener Graham Potter: – Liverpool luktet blod men responsen vår var enorm

Liverpool så ut til å ha avgjort kampen allerede etter åtte minutter, men Brighton ga seg ikke uten kamp og Graham Potter roser sine egne gutter.

9. jul 2020 kl 16.47 Øystein Tronstad

– Jeg er stolt av spillerne. Jeg tror at Liverpool luktet blod og det kunne ha blitt en ukomfortabel kveld for oss, men responsen vår synes jeg var enorm, sier Brightons trener til lokale The Argus.

Kanskje var det blod eller så var det den friske sjølukta på sørkysten for etter åtte minutter ledet Liverpool 2-0, etter mål av Salah og Henderson, og oppgjøret som akkurat hadde startet virket avgjort.

Men Brighton viste hvorfor Jürgen Klopp roste Graham Potter og laget hans før kampen, og etter kampen var engelskmannen godt fornøyd tross null poeng.

FORTJENT: Hjemmelaget hadde yppet seg ved et par anledninger og Liverpool hadde blitt advar før Leandro Trossard satte inn reduseringen.

FORTJENT: Hjemmelaget hadde yppet seg ved et par anledninger og Liverpool hadde blitt advar før Leandro Trossard satte inn reduseringen.

– Vi vant ofte ballen tilbake og hadde noen bra angrep, fikk flere gode muligheter og scoret et flott mål. På 2-1 så følte jeg at vi var med i kampen og fortsatte jobbe. Dan Burn hadde en skikkelig stor mulighet. Spillerne la sjelen sin i kampen og pushet Liverpool så mye som vi kunne.

Like før pause banken talismanen Leandro Trossard inn en fortjent redusering og da var det full kamp før Mohamed Salah punkterte med et hodestøt etter 76 minutter.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi presterte, selv om vi selvsagt gjorde det vanskelig for oss selv i starten. Jeg må ta på meg ansvaret for det, fordi jeg ønsker at vi skal prøve å spille på en viss måte. Det er noe vi vil lære og utvikle oss fra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]