Vardy økte ikke - men Ings scoret igjen

To ligarunder før slutt ser det vanskelig ut for Mohamed Salah med tanke på å bli toppscorer i Premier League.

16. jul 2020 kl 23.29 Einar Kvande

Jamie Vardy hadde en målgivende pasning, mens scoret ikke for Leicester i 2-0 seieren over Sheffield United i kveld, og det betyr at han fortsatt står bokført med 23 mål på toppen av toppscorerlista i Premier League.

Danny Ings benyttet anledningen til å knappe inn på Vardys forsprang, da han scoret Southamptons mål i 1-1 oppgjøret mot Brighton på St Mary's. Scoringen tok den tidligere Liverpool-spissen opp i 20 ligamål, det samme som Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang.

Det betyr at Mohamed Salah nå er nede på fjerdeplass på toppscorerlisten når det gjenstår to ligarunder, med sine 19 mål. Han har dermed fire mål opp til Vardy, og må minst score fem mål i Liverpools to siste ligakamper skal han bli toppscorer i Premier League alene.

Sadio Mané deler femteplassen på toppscorerlisten med Wolves-angriper Raul Jimenez. Begge scoret i denne ligarunden, og er oppe i 17 mål. Det samme har også Manchester United-duoen Anthony Martial og Marcus Rashford, samt Manchester Citys Raheem Sterling.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]