Divock Origi:– Vi kommer til å nyte dette mer og mer

Liverpools belgiske kulthelt mener følelsen spillerne har bare vil bli bedre og bedre.

28. jul 2020 kl 08.30 Jens Hapnes Rege

Divock Origi scoret sitt første mål i 2020 da han scoret mot Newcastle søndag, i en ellers frustrerende kamp for belgieren. 

25-åringen var den siste som forlot Anfield-matta da Liverpool feiret tittelen, da han nøt utsikten foran The Kop, og det har fått flere til å undre seg om kulthelten kan søke seg bort fra Liverpool i sommer. 

Origi ble intervjuet av Liverpools hjemmeside etter sesongens siste kamp. Han røpet ingenting om fremtiden, men påpekte at triumfen bare ville bli bedre. 

Perfekt følelse

– Det er nydelig. Vi kommer til å nyte dette mer og mer med tiden, innledet belgieren.

– Det har vært en spesiell sesong og slike tinge er så enorme at man trenger tid for å fordøye det. Vi feiret det bra, vi gleder oss til å være med fansen - å se dem og feire sammen med dem. Nå kan vi ta ferie med en perfekt følelse, sa 25-åringen, som med sitt mål mot Newcastle sørget for en bemerkelsesverdig statistikk.

Divock Origi er den eneste spilleren med alle bokstavene i Covid i navnet som har scoret akkurat 19 PL-mål. 

Hardt arbeid

Den høyreiste spissen mener at kampen mot Newcastle oppsummerte hvorfor Liverpool er mestere.

– Starten var ikke perfekt, men etter det sørget vi for at mentaliteten var riktig, at vi spilte vårt spill. 

– Vi møtte et godt defensivt lag med mye mot og som spilte med hele sitt hjerte. Vi arbeidet hardt, klarte å få de tre målene, og de hjalp utrolig mye. Det er en av de få gangene vi har sluppet inn tidlig, men i fotball handler det om å tilpasse seg og finne løsninger. 

– Vi trener på slike situasjoner på treningsfeltet; vi snakker om det og prøver å fikse det. Med tanke på erfaring er det godt å oppleve slike situasjoner slik at vi kan ta det med oss i fremtiden, forklarer belgieren.

Forrige sesong, i en annerledes situasjon, scoret Origi vinnermålet mot Newcastle i Liverpools siste viktige bortekamp. Han nyter å spille på St. James Park.

– Det var avslutningen på sesongen forrige år også. Forrige år var scenarioet forskjellig, men det gjør det ekstra spesielt. Det er en nydelig arena og å kunne spille her og score er fantastisk.

– Uansett når jeg får muligheten prøver jeg å gi alt. Som spiss liker man å score og gi målgivende, men alle arbeider for hverandre som et lag til syvende og sist. 

– Noen ganger scorer man ikke på en stund og så scorer man plutselig flere mål. Laget prøver å vinne, og vi har vunnet mye dette året og har hatt mye glede, avslutter spissen. 

Neste sesong starter 12. september, og det blir spennende å se om det er med eller uten kulthelten Divock Origi i stallen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]