James Milner:– Vi vil ha så mange poeng som mulig

Den rutinerte midtbanespilleren ønsker å ta de siste tilgjengelige poengene i sesongen.

26. jul 2020 kl 16.33 Jens Hapnes Rege

James Milner spilte i Newcastle fra 2004-2008, og fikk 94 kamper for klubben i perioden. Femten år senere er 34-åringen mester av Europa, England og verden, og er spilleren med femte flest kamper i Premier League. 

Den nådeløse midtbanespilleren ønsker ikke å hvile på laurbærene mot gamleklubben. 

Neste kamp er den viktigste

– Den viktigste kampen er den neste. Det er styrken til laget, og det har manageren innprentet i oss. Vi har hatt noen flotte dager, men det viktigste nå er å forberede oss og vinner kampen. Uansett hva som er på spill, vi vil ha så mange poeng som mulig, sier Milner til klubbens hjemmeside.

– Det vil bety at vi har forbedret oss fra forrige sesong, som er viktig - at vi alltid beveger oss fremover som en gruppe. Men viktigere enn alt det, man har på seg Liverpool-drakten, og ansvaret og forventningen av at man skal gi sitt beste og vinne kampen uansett hvem man spiller mot er der. 

– Det er det som forventes fra klubben, supporterne og oss selv. Uansett hvem som spiller på søndag har vi en utrolig gruppe spillere, om det er unge spillere eller gamle spillere, hver eneste spiller fortjener å være i den garderoben og ha på seg drakta. 

– Jeg vet ikke hvilket lag manageren velger, men uansett hvem han velger vil hver enkelt spiller være klare for å kjøre på og desperate etter å vinne. 

Oppgjøret mot Newcastle starter 17.00, og sendes på TV2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]