– Jeg er sikker på at alle Liverpool-fans, uansett hvor de er i verden, vil sørge for at de får med seg dette

James Milner sier han er knust på vegne av fansen som ikke får oppleve at pokalen deles ut på stadion.

21. jul 2020 kl 08.55 Arve Vassbotten

Etter onsdagens kamp mot Chelsea på Anfield, vil Liverpool endelig få beviset på at klubben har vunnet det 19. ligamesterskapet i historien når de skal få løfte Premier League-trofeet på The Kop.

– Det vil bli spesielt, veldig spesielt. Dette var grunnen til at jeg signerte for en klubb av denne størrelsen, og med denne historien. Jeg er sikker på at det var grunnen til andre av guttene også, sier Milner i kampprogrammet.

– Det at det hadde gått så lang tid, gjorde at det var en stor utfordring å forsøke å ende ventetiden og skape vår egen historie.

– Man kan se hva det betyr for alle. Kvelden det ble bekreftet at vi er mestere, kunne man se hvordan det berørte folk. Ikke bare oss og managere, men supportere og tidligere spillere - legender. Sir Kenny Dalglish, Steven Gerrard, så mange av dem.

– Når de sendte meldinger og gratulerte oss, visste man at de mente det. Det var herlig, sier Milner. 

– Aner ikke hvordan det vil føles

– Det dette laget har oppnådd betyr mye for mange mennesker, og det er spesielt å ta del i noe slik.

– Jeg er knust på vegne av supporterne, enda mer enn for oss spillere. Men når det er sagt, i denne perioden er det mange som har ofret mye mer enn fotballspillere og fotballfans. Så det perspektivet er viktig å ha.

– Vi skal gjøre det beste ut av det. Jeg er sikker på at alle Liverpool-fans, uansett hvor de er i verden vil sørge for at de ser på dette. Så de vil være med oss, selv om de ikke er tilstede. Vi løfter det likevel for dem og oss selv, sier han. 

James Milner har tidligere vunnet Premier League med Manchester City i 2012 og 2014. Men han vet ikke hvordan det vil føles å løfte pokalen igjen. 

– Jeg aner ikke hvordan det vil føles før det skjer, men uansett vil situasjonen ikke legge noen demper på det vi har oppnådd og det vi har jobbet så hardt for, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]