– Dette snakker jeg ikke om på en pressekonferanse

Jürgen Klopp var lite villig til å snakke om fremtiden til Georginio Wijnaldum da han svarte på spørsmål fra mediene i dag.

28. aug 2020 kl 15.25 Einar Kvande

Georginio Wijnaldum har bare ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt, og kan signere en prekontrakt med en ny klubb allerede i januar. Da journalistene stilte spørsmål om fremtiden til nederlenderen ble Jürgen Klopp litt brysk.

– Hør her, dette handler om en kontraktsituasjon, ellers ville dere trolig ha visst svaret på dette. Men det betyr at jeg ikke snakker om det. Jeg har aldri snakket om spillerkontrakter på pressekonferanser tidligere, så hvorfor skal jeg begynne med det nå?

– Dette er en sak mellom oss og spilleren, og angår ingen andre. 

– Alt er bra for øyeblikket. Alt er fint. Gini har vært veldig god under preseason. Han har hatt et par veldig gode sesonger for oss nå. Det er det eneste jeg vil si om dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]