Klopp i Østerrike: Strålende fornøyd med treningsleiren og vil stille sterkt lag mot Salzburg

Jürgen Klopp er svært godt fornøyd med oppholdet i Østerrike, og mens alvoret nærmer seg så kan supporterne forvente å se et sterk lag i morgendagens treningskamp.

24. aug 2020 kl 15.09 Øystein Tronstad

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, helt ærlig, for 10 eller 11 dager siden så hadde vi ingen anelse om vi kunne reise på treningsleir. Vi hadde ingen ordentlig løsning men takket våre Ray (Haughan) og Phil Phil Holliday og OnSide, så er det en av de beste treningsleirene vi har hatt, sier Jürgen Klopp til LFCTV.

Får testet seg i morgen

Samlingen går mot slutten og Klopp har akkurat gjort unna morgentreningen. I ettermiddag skal Liverpool trene 11 mot 11 og jobbe med taktiske elementer. I morgen venter en tøff test i Red Bull Salzburg.

– Stilen deres har ikke forandret seg. Den har alltid vært livlig og aggressiv, så det blir en test for oss. Spesielt for det oppbyggende spillet vårt for de vil presse oss hvor som helst. Det er bra, det er derfor vi ønsker å spille mot dem. Vi vet at vi får en motstander med mye energi og intensitet, og må være klare for det.

BLITT VOKSEN: 17-åringen Billy Koumetio var en av flere unge som imponerte seerne i treningskampen mot Stuttgart.

BLITT VOKSEN: 17-åringen Billy Koumetio var en av flere unge som imponerte seerne i treningskampen mot Stuttgart.

Mot Stuttgart på lørdag byttet Klopp hele laget ved pause. Mot Salzburg vil minuttene gå opp for flere spillere.

– Vi vil gi noen spillere noen flere minutter så vi kan nærme oss 90. Jeg har sagt det før, vi kan ikke ha mindre fordi vi spiller kamp på lørdag og må forberede oss for en full sesong.

Etter kampen vil Liverpool reise hjem til Merseyside og de lander tirsdag kveld. Onsdag får spillerne fri før forberedelsene inn mot Wembley begynner.

TRENER MYE, HARDT OG ALLSIDIG: Mandagen var nok en dag med to økter for Liverpools stjerner og unge lovende.

TRENER MYE, HARDT OG ALLSIDIG: Mandagen var nok en dag med to økter for Liverpools stjerner og unge lovende.

Enkelte skadefravær

Et par spillere er hjemme i England, blant andre Harry Wilson, Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold. Ki-Jana Hoever tråkket over mot Stuttgart men deltok på deler av treningen i dag tidlig.

– Det som ikke er så gøy akkurat nå er at vi har et par skader, ikke noe store greier, men det er alltid synd da vi ønsker å ha spillerne med i pre-season. Men vi har kunnet gjøre det meste her, noe vi også er avhengig av for om fem dager så spiller vi mot Arsenal og det blir tøft. Etter Arsenal så vil mange av spillerne våre spiller landskamper, så vi trenger å trene ordentlig.

Liverpools mot Red Bull Salzburg kan du se på LFCTV og Direktesport.no/Amediaaviser fra 16:00 tirsdag 25. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]