Tsimikas om sin første Liverpool-kamp: – Jeg prøvde å løpe mye og være et godt eksempel

Liverpools sommerkjøp er glad for å ha gjort unna debuten og vil bare ha mer.

22. aug 2020 kl 21.47 Øystein Tronstad

– Jeg er veldig glad for å debutere og føler meg bra. Nå ønsker jeg å spille mer og gjerne i ligaen. Jeg ønsker å være klar for alt. Vi tar med oss denne og nå skal vi bli klare for den 29. (august), sier Liverpools debutant for dagen til LFCTV etter kampen.

– Treningskamper er alltid vanskelige. Først og fremst så må du være i form. Derfor prøvde jeg å løpe mye, være et godt eksempel og spille hardt. Men resultatet er det som teller, selv i treningskamper. Det var en god prestasjon og vi gjorde det vi har gjort på trening alle disse dagene.

24-åringen signerte for Liverpool 10. august og senere samme uke satt han på flyet på vei til sin første treningsleir med nye lagkamerater.

– Treningene har vært svært tøffe men jeg må bare prøve å jobbe hardt og være klar. Alle spillerne har gitt meg en varm velkomst. De har hjulpet meg mye så jeg kan gjøre mitt beste på banen og gi alt. Sammen så håper vi på det beste. Jeg ser frem til sesongen og håper at vi kan nå alle målene våre. 

Trener Jürgen Klopp smilte etter kampslutt og var svært fornøyd spillerne sine, inkludert det nyeste innkjøpet som fikk en 7-er på Liverpool.no sin spillerbørs.

– Bra, bra, en veldig rask spiller, åpenbart. Mye selvtillit også, noe dere vil høre i intervjuet hans. Han gjorde det bra. Utfordringen hans handler nå om å bli vant til måten vi forsvarer oss på, og det vil ta tid. Men når han har ballen så ser det ikke så dårlig ut, avsluttet Klopp med et glis.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]