SportBILD:Forhandlingene vil starte etter at Champions League er ferdig

Tyske kilder hevder hardnakket at Thiago Alcantara er på vei til Liverpool.

16. aug 2020 kl 21.17 Einar Kvande

Den tyske fotballskribenten Christian Falk i SportBILD skriver på Twitter at Liverpool og Bayern München vil starte forhandlinger om en overgang for Thiago Alcantara så snart den tyske klubbens Champions League-skjebne er avgjort.

Bayern München spiller semifinale mot Lyon onsdag kveld, og Champions League-finalen spilles neste helg.

Rapporter om fireårskontrakt

Mohamed Bouhafsi i RMC Sport meldte tidligere i dag at Liverpool og Thiago er blitt enige om en fireårskontrakt, og spilleren skal ha fortalt flere av sine lagkamerater at han er på vei til England. Bouhafsi påstod også at Alcantara allerede hadde funnet seg et hus i Liverpool.

Engelske journalister som følger Liverpool tett har vært merkelig tause når det gjelder Thiago-ryktene. men noen av de har antydet at det ikke er hold i rapportene.

Den siste som stakk hodet sitt frem i så måte var David Anderson hos Mirror, som i ettermiddag skrev at han forstår det slik at det ikke stemmer at Liverpool er blitt enig med Thiago Alcantara om en fireårskontrakt, og at det ikke foregår noen samtaler mellom Liverpool og Bayern München om en overgang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]