– Klopp sier alltid at jeg må skyte mer

Fabinho scoret på to langskudd forrige sesong. Det kan bli noe vi får se mer av.

20. aug 2020 kl 21.41 Arild Skjæveland

Forrige sesong scoret Fabinho på to fantastiske langskudd. Det første kom da de helrøde virkelig tok kontroll på tittelkampen ved å slå Manchester City på Anfield. Det andre kom mot Crystal Palace, da Liverpool kjørte over Roy Hodgson sitt lag foran tomme tribuner.

Langskudd er noe brasilianeren har snakket med manageren om.

– Han snakker alltid om at jeg må skyte mer, for jeg har den kvaliteten. Jeg skal prøve, sier Fabinho i et intervju med Liverpoolfc.com

– Jeg vet at det er noe jeg kan gjøre, men jeg må prøve mer i kampene. Noen ganger har jeg mulighet til å skyte fra distanse, men velger å ikke gjøre det fordi jeg foretrekker å sentre. Jeg scoret to fine mål forrige sesong, og må bare trene på det og gjøre det mer i kamper, sier han.

Klar for sin tredje sesong

Fabinho ble Liverpool-spiller bare dager etter at Liverpool tapte Champions League-finalen i Kiev. Han måtte vente lenge på sjansen, men har siden midtveis i 2018/20-sesongen vært en svært viktig brikke i et lag som har vunnet det meste av det som er å vinne av store titler

– Jeg er alltid optimist. Jeg vil prøve å bli bedre, lære, og jobbe videre. Mine to første sesonger har vært bra. Kollektivt har det vært veldig bra, og individuelt synes jeg også at det har gått bra. Jeg skal prøve å bli enda bedre de neste sesongene.

– Det er en veldig spesiell klubb. Siden jeg kom hit har guttene hjulpet meg mye, og det samme har støtteapparatet. Jeg føler meg hjemme her nå, og har fått et kallenavn!

Medspillerne kaller midtbanespilleren for «Flaco» – et søramerikansk kallenavn for «den tynne».

– Det er en veldig fin klubb, og forholdet mitt til lagkameratene er veldig bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]