– Liverpool har ikke kontaktet oss ennå

Bayern Münchens daglige leder leser om Liverpool i avisa, men har ikke hørt noe fra Anfield-klubben angående en overgang for Thiago Alcantara.

25. aug 2020 kl 21.03 Einar Kvande

Thiago Alcantara er blitt linket med en overgang fra Bayern München til Liverpool i hele sommer, men ifølge Bundesliga-klubbens daglige leder har det ikke vært noen form for kontakt mellom klubbene så langt. 

– Vi leser hele tiden mye om Liverpool, men de har ikke kontaktet oss ennå, uttaler Karl-Heinz Rummenigge til Bild på spørsmål om situasjonen til Thiago.

– I går hadde vi et møte med våre ansatte, og hele Thiagos familie dukket opp. De vandret rundt Allianz Arena og det var tydelig nostalgi i luften, vil jeg påstå. Det lignet veldig på et farvel. Som om han har bestemt seg, legger Bayerns daglige leder til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]