Liverpool vil spille foran tilskuere for første gang siden mars

Et begrenset antall supportere får se kampen i Salzburg.

20. aug 2020 kl 15.42 Øystein Tronstad

Østerikkes mester vil møte Liverpool på Red Bull Arena tirsdag 25. august. Red Bull Salzburg har nå annonsert at 1250 supportere vil få muligheten til å se oppgjøret live. Det vil bli avgjort via trekning blant sesongkortholderne. Hver vinner vil motta to billetter.

Det blir første gang siden 11. mars at Liverpool spiller foran et publikum.

Her i Norge vil LFCTV og Direktesport.no/Amediaaviser vise oppgjøret.

EN VENNSKAPELIG GJENFORENING: Red Bull Salzburg har gjort sitt for at Liverpool skal få en god start på sesongforberedelsene.

EN VENNSKAPELIG GJENFORENING: Red Bull Salzburg har gjort sitt for at Liverpool skal få en god start på sesongforberedelsene.

På sine hjemmesider omtaler klubben kampen som «a friendly reunion» og skriver: 

«Som en del av vår pre-season så har vi på kort forvarsel arrangert en treningskamp mot en velkjent verdensklassemotstander.»

«Kampen ble gjort mulig da de røde måtte flytte sin treningsleir fra Évian-les-Bains i Frankrike på grunn av Covid-19-pandemien. Sammen med med SLFC kunne de regjerende Champions League-vinnerne planlegge en treningsleir i Salzburg-regionen.»

«Vi vil holde oss til vårt motto om at lojalitet skal lønne seg og gi våre sesongkortholdere muligheten til å vinne billetter til kampen. Alle sesongkortholdere vil motta et nyhetsbrev på e-post med en link hvor de kan registrere seg for å delta i trekningen.»

Stephan Reiter, som er sjef for Red Bull Salzburg kommersielle satsing, sier:

– Det er en ære for oss at vi, takket være kontaktene vi gjorde forrige år med Liverpool, at vi kunne hjelpe dem å finne en alternativ base for deres treningsleir. Vi er enda mer fornøyde med at våre fans vil få muligheten til å overvære en så stor treningskamp og ta del i det. Vi ser frem til en fantastisk fotball-festival.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]