Skadesituasjonen:Van Dijk er klar til innsats, og Alexander-Arnold kan også bli å se på Wembley

Fem spillere er definitivt uaktuelle til Community Shield-kampen mot Arsenal

28. aug 2020 kl 14.09 Einar Kvande

Liverpoolfc.com melder at Virgil van Dijk vil spille lørdagens Community Shield mot Arsenal, selv om han fikk et kutt ved høyre øye i treningskampen mot Red Bull Salzburg tidligere denne uken. Trent Alexander-Arnold kan også bli å se i aksjon på Wembley. Under dagens pressekonferanse sa Jürgen Klopp at scouseren ikke utelukkes helt ennå.

– Virgil ser bra ut, selv om han selvsagt har et kutt. Men utenom såret er alt bra med ham, sa Liverpool-manageren under sin pressekonferanse i dag.

Jordan Henderson, Joël Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri og Harry Wilson er alle uaktuelle til helgens kamp på grunn av skader.

– Alle spillerne som ikke har vært involvert så langt, eller som har fått små smeller i preseason, vil ikke være tilgjengelige i morgen. Men alle blir i bedre og bedre forfatning, og nærmer seg mer og mer. Forhåpentligvis kan de fleste av dem begynne å trene som normalt etter Arsenal-kampen. Men denne kampen i helgen kommer for tidlig for dem. En eller to kan kanskje bli inkludert i troppen. Vi får se.

– Det er situasjonen. Hendo og Joël har veldig god fremgang. Ox er tidlig i rehabiliteringen, men det ser bra ut. Shaqs utvikling er bra. Trent er veldig nær å være tilbake. Vi får ta en avgjørelse når det gjelder ham i morgen. Harry ser bra ut, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]