Liverpool er ute etter Wolves-angriper!

Portugiseren skal være ønsket av Liverpool.

18. sep 2020 kl 16.40 Arild Skjæveland

Nå skjer det mye på overgangsmarkedet for Liverpool. De helrøde skal være interessert i Wolverhamptons angrepsspiller Diogo Jota!

Det rapporterer Chris Bascombe i The Telegraph, James Pearce i The Athletic og Paul Joyce i The Times. Kanskje de tre journalistene med best innsikt i hva som foregår på Anfield.

Portugisereren er 23 år gammel, og blir sett på som et alternativ til Ismaïla Sarr som backup for supertrioen på topp.

Paul Gorst i Liverpool Echo skriver at Jota nå er øverst på ønskelista.

Ble utelatt på torsdag

Jota har scoret 16 mål i Premier League for Wolverhampton, og kan spille overalt i angrepet. Han har totalt 44 mål og 19 målgivende for klubben siden han kom, først på lån, i 2017.

Han har også én scoring på fire landskamper for Portugal.

Det har vært noen spekulasjoner rundt spillerens fremtid, etter at han ble sittende på benken i samtlige 90 minutter i sesongpremieren på mandag. På torsdag spilte Wolves igjen kamp, mot Stoke i ligacupen. Da var han verken på banen eller benken. Wolves tapte 1-0 og røk ut.

Manager Nuno Espirito Santo virket brydd da han ble spurt om spilleren etterpå, og svarte «han er utilgjengelig» fire ganger da han fikk spørsmål om han var skadet. Kanskje l det noe annet bak…

Jota representeres av GestiFute og Jorge Mendes. Fabinho er den eneste andre Liverpool-spilleren som representeres av «superagenten».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]