Gary Neville spår Premier League 2020/2021Tror City vinner foran United og Liverpool

Den tidligere Manchester United-spilleren tipper Liverpool får bronse bak de to Manchester-lagene.

4. sep 2020 kl 09.54 Øystein Tronstad

Etter at Liverpool sikret seg den første ligatittelen på 30 år så er spørsmålet om de kan klare den tøffe oppgaven med å forsvare Premier League-gullet. Kun Manchester City, Chelsea og Manchester United har klart det tidligere.

Gary Neville vant åtte titler med Manchester United og når Stadium Astro ber han tippe så tror han at Liverpool blir henvist til tredjeplass denne sesongen.

– Jeg går for Man City, Man United, Liverpool og Chelsea, men det er med litt mer håp enn vitenskap!

Men Manchester City og Chelsea har hentet flere nye navn så har Manchester United, i likhet med Liverpool, kun hentet et nytt fjes foreløpig. Neville sier at United, som var 33 poeng bak ligamesteren, er nødt til å utfordre City/Liverpool-duoen denne sesongen. 

– Å bli nummer tre forrige sesong var et stort øyeblikk for Ole Gunnar Solskjær. Det viste progresjon. Jeg tror at han må bryte opp topp to eller komme veldig nærme tittelen, samt vinne et trofé, kanskje en av cupene, for å ha en akseptabel sesong. Fansen vil se progresjon og Manchester United må fortsette.

Liverpool møter Manchester City borte 7. november. Det første møtet med Manchester United kommer 16. januar. Det kan bli en avgjørende vår med nytt City-møte 6. februar og tur til Old Trafford 1. mai.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]