Rapporter fra NederlandNå venter Wijnaldum på kontraktsforslag fra Liverpool

En kontraktforlengelse ser nå mer og mer ut som en mulighet.

16. sep 2020 kl 08.38 Arild Skjæveland

I forrige uke ble det rapportert at Gini Wijnaldum hadde ombestemt seg, og likevel ønsket å bli i Liverpool etter samtaler med Jürgen Klopp. Nederlenderen er inne i det siste året av sin avtale, og det var lite som tydet på at 29-åringen ville skrive under på en forlengelse.

Han er ønsket i Barcelona, som nå ledes av hans tidligere landslagssjef Ronald Koeman.

Jürgen Klopp ville ikke gå inn på hva som ble sagt i samtalene med spilleren, og sa han hadde hatt 5-600 samtaler med Gini på de årene han hadde vært Liverpool-spiller.

Venter på nytt tilbud

Avisene i Wijnaldums hjemland skriver også om utviklingen. Algemeen Dagblad (AD) fokuserer på at hans landslagskollega og gode venn fra PSV Eindhoven, Memphis Depay, er på vei til Camp Nou, og nevner at Liverpool og midtbanespilleren er i forhandlinger om en kontraktforlengelse.

«Wijnaldum er fortsatt i samtaler med Liverpool om en mulig forlengelse av kontrakten, som er noe som utvilsomt det vil være større sjanse for at skjer dersom Barcelona trekker seg», skriver AD.

Mike Verweij i avisen De Telegraaf skriver at Wijnaldum nå venter på det neste tilbudet fra Liverpool. De Telegraaf er kjent som en god kilde når det kommer til saker som omhandler nederlandske spillere og managere. 

Wijnaldum har kontrakt med Liverpool til 30. juni 2021.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]