Sky Sports: Wijnaldum og Klopp har hatt positive samtaler

Midtbanespilleren er tilbake på Melwood.

10. sep 2020 kl 21.54 Arild Skjæveland

Gini Wijnaldum har vært tilbake på Melwood etter å ha vært på landslagsoppdrag med Nederland. Mens han har vært borte, og de siste ukene, har det vært mye spekulasjoner rundt fremtiden hans.

Han er ønsket på Camp Nou, og den nye Barcelona-manageren Ronald Koeman er veldig interessert å gjenforenes med 29-åringen som var en så viktig brikke for ham da han var landslagssjef.

Wijnaldum er inne i det siste året av sin kontrakt på Anfield, og så langt har det ikke vært noe som har tydet på at partene kommer til enighet om en ny avtale.

Positive samtaler

Journalistene som følger Liverpool tettest har rapportert at Wijnaldum skulle i møte med sin manager Jürgen Klopp da han returnerte til Melwood.

Sky Sports melder atdisse samtalene har funnet sted på onsdag, og vært positive. Ifølge TV-kanalen ønsker spilleren å bli på Anfield, og håper på et nytt kontraktsforslag etter de konstruktive samtalene med manageren.

Også Klopp ønsker at nederlenderen skal bli.

Wijnaldum kom til Liverpool i 2016, etter at Newcastle hadde rykket ned. Han har scoret 19 mål på 187 kamper for klubben, og har vært med på å vinne både Premier League og Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]