Takkebrev fra LFC Foundation

I vår samlet supporterklubbens medlemmer inn over 400.000 kroner som vi fordelte mellom 23 Foundation og Liverpools egen Foundation i forbindelse med deres «Emergency Foodbank Appeal».

10. sep 2020 kl 16.18 Tore Hansen kopl4

Liverpool er en spesiell by med en spesiell plass i våre hjerter. Som vanlig i krisetider er det de som har minst fra før som rammes hardest. Det skjedde også med Liverpool og folket vi er så glade i etter at COVID-19 slo til for fullt.

Supporterklubben tok kontakt med både Liverpool FC og 23 Foundation da vi så hvordan landet etter hvert gikk inn i lockdown og behovet for hjelp til de mange som sliter i byen er større enn noen gang. Pandemien gjorde det dessuten også vanskeligere for organisasjonene å samle inn mat og midler til å fordele videre.

Til sammen ble det samlet inn over 400.000 kroner til Liverpool FCs «Emergency Foodbank Appeal». Et fantastisk resultat. Tusen takk igjen til alle enkeltpersoner, Liverbirdsklubber, Liverpoolsuportere i Norge og andre som bidro. Unity is strength - sammen er vi sterke! 

Pengene ble fordelt med £16.000 hver til LFC Foundation og 23 Foundation. 

Behovet er fortsatt stort

I brevet fra leder Matt Perish forteller han at det ble samlet inn over £50.000 til sammen og at pengene går til foodbanks i North Liverpool som Anfield er en del av.

Pengene vi samlet inn utgjør altså over 30% av det totale beløpet.

Perish skriver videre at det fortsatt er stort fokus på å samle inn mer penger til de som trenger det mest. Hjelpeprogrammet går spesielt mot de som sliter med å skaffe nok mat, mental helse og de som har mistet jobbene.

Supporterklubben kommer til å jobbe videre med disse organisasjonene og ta initiativ til ny innsamling i løpet av høsten. 

Tusen takk til alle bidragsytere - YNWA!

TAKKEBREV: Matt Parish takket på vegne av LFC Foundation alle som hadde vært med å bidratt til innsamlingen.

TAKKEBREV: Matt Parish takket på vegne av LFC Foundation alle som hadde vært med å bidratt til innsamlingen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]