Sammen har vi samlet inn over 425.000 kroner til «LFC Emergency Foodbank Appeal»

Bli med å samle inn penger til noen av de som trenger det mest under korona-krisen. Supporterklubben har startet en Spleis til inntekt for lokale formål på Merseyside, og har nå passert fantastisk 300.000 kr!

Liverpool er en spesiell by med en spesiell plass i våre hjerter. Som vanlig i krisetider er det de som har minst fra før som rammes hardest. Det skjer også nå med byen og folket vi er så glade i.

Etter kontakt med Liverpool FC og 23 Foundation de siste dagene, vet vi at behovet for hjelp til de mange som sliter i byen er større enn noen gang. Pandemien gjør det dessuten vanskeligere for organisasjonene å samle inn penger.

Derfor har vi startet en Spleis for å støtte de som nå trenger det mest på Merseyside. 

Her kan du donere til hjelpefondet.

Vi har passert 400.000 kroner!

Mottaker er «LFC Emergency Foodbank Appeal» og andre målrettede tiltak på Merseyside i forhold til de som er rammet av korona-pandemien.

Supporterklubben har gitt kr 25.000,- og utfordre våre medlemmer, Liverbirdsklubber og alle røde i Norge om å hjelpe oss med å samle inn mest mulig.

Tusen takk for alle bidrag!

Vi avslutter aksjonen 17. mai - dagen ligaen egentlig skulle blitt ferdigspilt...

Mange som trenger hjelp

Vi har vært i kontakt med mange av våre venner i Liverpool de siste ukene og tilbakemeldingene er at det er mange som sliter. Mange av våre medlemmer har også tatt kontakt med oss og kommet med innspill. Det er vi takknemlige for - vi setter stor pris på den type engasjement.

Tidligere har vi gitt £1000 rett Spirit of Shankly sitt «Help is here»-program og Fans Supporting Foodbank. Mange er også opptatt av Hotel Tia og deres prosjekt under korona-krisen. Det har supporterklubben også støttet. 

Takk for du er medlem av supporterklubben - ditt medlemskap gjør oss i stand til å støtte slike hjertesaker.