Koronasmittede Tsimikas returnerer til Liverpool

Kostas Tsimikas forlater den greske landslagstroppen, og reiser hjem til Merseyside.

5. sep 2020 kl 10.15 Einar Kvande

Liverpools venstreback, Kostas Tsimikas, skal ha testet positivt for koronaviruset i forbindelse med Hellas sin Nations League-kamp i Slovenia. Forsvarsspilleren er blitt isolert fra resten av den greske troppen, som nå setter kursen for Kosovo for å spille Nations League-kamp der i morgen kveld.

Den velinformerte greske journalisten Giannis Chorianopoulos melder nå på Twitter at Tsimikas vil forlate den greske troppen i Slovenia, og isteden for å reise til Pristina, vil han returnere til Liverpool.

Venstrebacken skal ha følt seg dårlig etter flyturen til Slovenia, og da han fikk feber ble han umiddelbart satt i karantene. Han har derfor ikke trent med resten av det greske laget de tre siste dagene. Tsimikas skal ha tatt en koronatest i UEFA-regi, og gjorde dette før resten av den greske troppen gjorde det samme. Resultatet av denne testen viste seg å være positiv.

Dermed er nok Tsimikas uaktuell til Liverpools ligaåpning mot Leeds. Derfor er det ekstra viktig for Jürgen Klopp og Liverpool at en frisk Andy Robertson kommer hjem til Merseyside. Skottlands Nations League-kamp i Tsjekkia på mandag skal ifølge rapportene være utsatt på grunn av nettopp koronafrykt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]