Se da Klopp irettesatte et medlem av sin egen stab

Jürgen Klopp likte ikke at et medlem av hans egen stab klappet da Andreas Christensen ble utvist.

21. sep 2020 kl 14.23 Einar Kvande

Etter 2-0 seieren over Chelsea bekreftet Jürgen Klopp at han hadde irettesatt et medlem av sin egen stab etter utvisningen av Andreas Christensen.

Dansken ble utvist etter at dommer Paul Tierney hadde benyttet seg av VAR-skjermen for å fastslå at Chelsea-spillerens overfall på Sadio Mané kvalifiserte til en utvisning. Tierney hadde først gitt gult kort, men ble anbefalt å ta en titt på skjermen av VAR-dommeren.

Klopp likte dårlig at noen i hans stab feiret at en motspiller ble utvist.

– Er du sprø? Det der gjør vi aldri, ok, ropte Klopp fra innbytterbenken opp til vedkommende som satt på tribunen bak ham.

Etter kampen sa Klopp at vedkommende som hadde applaudert ikke var en spiller, men noen i staben hans. Men Liverpool-manageren ville ikke avsløre identiteten til vedkommende.

Klopp understreket at det var et kollektivt ansvar å vise integritet og folkeskikk i en storkamp som dette, noe synderen sporenstreks fikk beskjed om.

– Det var ingen av innbytterne, men en person i støtteapparatet. Jeg sa det til ham, men det er ingenting å snakke om, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]