18-åringen har fått smaken på førstelagsfotball, og ønsker seg mer

Tyler Morton fikk et innhopp for Liverpool i ligacupseieren over Norwich, og nå håper han på en ny sjanse når de røde gjester Preston i fjerde runde mot slutten av denne måneden.

12. okt 2021 kl 15.42Einar Kvande

Tyler Morton har vært tilknyttet Liverpool helt siden sjuårsalderen, og debuten mot Norwich vil han aldri glemme.

– Det var barndomsdrømmen som gikk i oppfyllelse. Det var et veldig stolt øyeblikk for meg og min familie, sier midtbanespilleren fra Wallasey til Liverpoolfc.com.

– Jeg forsøker å gjøre mitt beste hver gang jeg går ut på banen, uansett om det er i trening eller kamp. Jeg forsøker å jobbe hardt og fortsette fremgangen, legger han til.

Morton fyller 19 år på oktobers siste dag, og han kan neppe få noen bedre bursdagspresang enn et nytt innhopp fra benken når Liverpool gjester Preston i ligacupens fjerde runde fire dager tidligere.

Et tøft møte med seniorfotball

Morton har også høstet erfaring med spill mot seniorer i Papa John's Trophy, der Liverpool U21 nylig tapte 4-1 for Boltons førstelag.

– Det var en utmerket erfaring å ta med seg for oss. Vi var ikke akkurat favoritter, da vi dro dit med et veldig ungt lag og møtte et rutinert mannskap, men vi lærer mye av det ute på banen, sier midtbanespilleren.

– Vi gjør hele tiden vårt beste, og jeg synes vi greide oss bra, selv om vi tapte kampen klart.