«Blekkspruten» får bruk for sine fangarmer igjen

James Milner ga ham klengenavnet «Blekkspruten». På lørdag kan han spille sin ellevte kamp for Liverpool.

11. okt 2021 kl 10.50Einar Kvande

– Caoimhin var som en blekkspurt i dag, sa en imponert James Milner etter en økt med skuddtrening under preseason i juli, da den unge Liverpool-keeperen hadde levert en rekke gode refleksredninger. 

– Det var et stort kompliment, men seniorspillerne i denne klubben er rause med komplimentene, sier Kelleher i et intervju med Liverpools offisielle magasin.

– De vil la deg få høre det om du gjør en god jobb, og det er bra, for det styrker selvtilliten din når spillere av et slikt kaliber roser deg, fortsetter den irske keeperen.

Kelleher debuterte for Liverpools førstelag i en ligacupkamp mot MK Dons i september 2019, og står bokført med 10 førstelagskamper så langt.

Den siste av disse var ligacupkampen mot Norwich i september, hvor han blant annet reddet et straffespark. 

Bare to ligakamper

Kun to av de ti kampene har kommet i Premier League, men på lørdag ser det ut som Kelleher vil få sin tredje ligakamp, når Liverpool gjester Watford.

Alisson Becker skal spille VM-kvalifiseringskamp for Brasil mot Urubuay natt til fredag, og rekker dermed ikke kampen på Vicarage Road.

Kelleher er opptatt av å prestere uansett hvilken type kamp det er snakk om.

– Vi ønsker å vinne alle kamper vi spiller. En klubb som dette ønsker å kjempe i teten i Premier League, nå langt i Champions League og vinne så mye som mulig. Vi gir 100 prosent i hver kamp, og så får vi se hvor det tar oss, sier iren.

– Jeg ønsker å legge så mye press på Alisson som jeg kan på trening hver dag, og jeg prøver også å lære så mye som mulig. Når jeg får sjansen til å spille, ønsker jeg å levere på mitt høyeste nivå og prestere godt.

Watford - Liverpool spilles på Vicarage Road lørdag klokken 13.30, og kampen ser du på TV 2 Sport Premium.