– Jeg handlet på instinkt

Caoimhin Kelleher om hvordan han opplevde straffesparket han reddet mot Norwich.

22. sep 2021 kl 12.20Einar Kvande

Takumi Minamino (2) og Divock Origi gjorde målene da Liverpool vant 3-0 på Carrow Road, men Caoimhins redning av Christos Tzolis sitt straffespark på stillingen 1-0 like før pause var også svært viktig for at kamputfallet ble som det ble.

– Jeg er bare glad for at jeg klarte å redde. Det skjedde på et tidspunkt der Norwich var i ferd med å komme inn i kampen. Skuddet traff foten min, og Joe gjorde deretter en fantastisk blokkering. Det var takket være god laginnsats at vi klarte å holde buret rent, sier Kelleher til Liverpoolfc.com.

Det virket som Kelleher flyttet foten bevisst for å treffen ballen da han reddet straffesparket.

– Jeg er ikke sikker, om jeg skal være ærlig. Jeg handlet på instinkt, så jeg vet ikke helt. Jeg kan ikke huske det, om jeg skal være ærlig. Men kanskje, sier keeperhelten om dette.

– Det var en vanskelig kamp. Vi startet godt med en tidlig scoring. Men så slo Norwich tilbake, og skapte en del trøbbel for oss. Men totalt sett var laginnsatsen god. Det blir ikke enklere av at det er gjort mange endringer på laget, men jeg synes vi klarte oss bra, og vi er selvsagt glade for at vi vant kampen.

– De spillerne som fikk sine debuter så ut til å høre hjemme på dette nivået. De kom inn og gjorde det veldig bra. Så jeg tror vi har god dybde i troppen.

Ser frem til flere ligacupkamper

Kelleher håper nå på et langt ligacupeventyr denne sesongen, slik at han får flere kamper på baken. 

– Vi ønsker selvsagt å vinne alle turneringer vi deltar i. Denne turneringen er spesielt viktig for de yngre spillerne, slike som meg selv, som ikke får så mange kamper. Det er en god mulighet til å få flere kamper. Jo lenger vi kommer i turneringen, jo mer spilletid vil vi få. 

I kveld vil Kelleher og de andre unge Liverpool-spillerne få vite hvem som blir deres motstander i neste runde, når fjerde runde i Carabao Cup trekkes rett etter at kveldens seks kamper i turneringen er ferdigspilt.