Klopp har ingen tro på at Keita skal rekke Atletico-kampen

Naby Keita pådro seg en hamstringskade mot Brighton.

Før 18 minutter var gått i lørdagens kamp mot Brighton satte Naby Keita seg ned på gresset og signaliserte at han hadde problemer med sin hamstring. Det bekreftet også Jürgen Klopp etter kampen.

I en oppdatering på liverpoolfc.com legger Klopp til at han ikke har tro på at Keita skal rekke onsdagens kamp mot Atletico Madrid. 

– Det vil være første gang jeg opplever at noen rekker neste kamp etter å ha følt en skade i hamstringen, så det kan jeg ikke se for meg, sier Klopp. 

Han legger til at Keita skal undersøkes søndag eller mandag og at man da vil finne ut mer om hvor alvorlig skade det er snakk om.

Fem midtbanespillere ute

Liverpool møter Atletico onsdag og West Ham søndag før kalenderårets siste landskamper skal spilles. Det blir nå spennende å se om Keita kommer med i Guinea-troppen eller om han blir igjen på Merseyside for å trene. 

Fra før er Harvey Elliott, James Milner, Thiago og Fabinho ute for Liverpool, noe som gjør at det for øyeblikket kun er Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson og Curtis Jones som er friske på midtbanen. I tillegg har Klopp unge Tyler Morton i bakhånd. 

Fabinho og Thiago nærmer seg spill igjen og kan forhåpentligvis bli involvert i kampene neste uke. Førstnevnte er med i Brasils landslagstropp.