– Begge lag gikk for seieren

Brighton-manager Graham Potter var en fornøyd mann etter lørdagens opphenting.

Brighton har bare tapt to kamper denne sesongen, og lørdag viste de hvorfor de er vanskelige å slå da de hentet opp 0-2 til 2-2 mot Liverpool på Anfield. Bortelaget hadde på forhånd vist at de var kapable til å spille jevnt med samtlige lag i divisjonen, og det klarte de også på lørdag.

Det gjorde Brighton-manager Graham Potter til en fornøyd mann.

– Det var en fantastisk prestasjon av spillerne. Alle spilte med mye mot og intensitet og sørget for en fantastisk kamp, sier Potter til klubbens nettsider.

– Begge lag gikk for seieren, og vi fikk med oss et sterkt poeng og en prestasjon vi kan bygge videre på, sier han.

Nøkkeløyeblikk

Manageren trodde det var over da Sadio Mané sklitaklet inn 3-0-målet, men scoringen ble annullert av VAR da ballen var borti armen til Liverpools nummer ti. 

I stedet fikk Brighton en mulighet til å spille seg inn i kampen.

– De spilte godt på det tidspunktet og vi slet med å legge press på dem, men vi endret det i andre omgang. Så snart vi gjorde det, kom vi inn i kampen igjen. 

– Hvis de hadde fått 3-0 ville det vært veldig vanskelig for oss, så det var et viktig øyeblikk. Men derfra og ut var vi strålende mot en herlig motstander, sier Potter.

Troen øker

Brighton har plukket med seg 16 poeng fra sesongens ti første kamper.

– Spillerne har troen på hverandre, og det er fantastisk. Det har vært en utfordrende, men god uke. Vi har ikke fått resultatene vi har ønsket oss, men prestasjonene har vært gode. Vi går i riktig retning, sier han.-

Potter og Brighton får for øvrig skryt av Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.

– Han har alt du trenger. Jeg kjenner ikke Graham veldig godt, men han er en hyggelig kar, og det at laget gjenspeiler hans kvaliteter sier veldig mye, sier Klopp.