– Det føles som et tap

Jürgen Klopp skuffet over det laget leverte etter pause mot Brighton.

– Det føles som et tap, sier Jürgen Klopp til BBC etter kampen, gjengitt av Anfield Watch.

Liverpool ledet 2-0 og alt så rosenrødt ut selv om Brighton hadde kommet til noen muligheter. Men vendepunktet kom da Sadio Manés sklitaklingsmål ble annullert for hands og gjestene reduserte like før pause. 

– Det føles ikke bare som et tap fordi vi ledet 2-0 og ga det fra oss, men det er på grunn av kampen jeg så og at vi scoret to av de vakreste målene jeg har sett oss score, men begge ble annullert, sier manageren.

– Pressemålet til Sadio var bare uheldig. Hvis du vil lære bort press kan du vise frem denne situasjonen. Men det ble annullert for hands, sier han.

Likte ikke kroppsspråket

I andre omgang så Klopp et bortelag som dominerte, utliknet og til slutt var nærmest seieren.

– I første omgang viste vi hvordan vi kan straffe Brighton da vi spilte noen virkelig gode pasninger gjennom midten og spilte god fotball. Men det var bare 2-0, sier Klopp. 

Etter hvilen ble det en hektisk kamp og Liverpool klarte for sjelden å holde ballen i laget.

– Den meste måten å forsvare seg mot Brighton er å ha ballen og spille i rommene de avgir, men det gjorde vi ikke og det er et problem.

– Vi var ikke gode nok i andre omgang. Jeg likte ikke kroppsspråket i det hele tatt. Folk hang med hodet og syntes det var vanskelig. Men det visste vi på forhånd at det ville bli.