Spillerbørs etter Liverpool - Brighton 2-2: Gjorde alt han kunne for å redde svakt Liverpool

Liverpool sløste bort to poeng på hjemmebane. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Alisson Becker7

Må i aksjon allerede etter to minutter. Ny strålende redning på skuddet fra Bissouma. Viktige inngripener også etter pause. I fantastisk form. Burde han gjort det litt bedre på Mwepus lykketreff?

Trent Alexander-Arnold6

Meget god og giftig fremover på banen i starten med flotte kombinasjoner med Salah, men det dabber av etter hvert som Brighton tar over kampen. Ikke helt trygg høyreside sammen med Konaté defensivt.

Ibrahima Konaté5

Sover litt når March får sin sjanse etter to minutter og mister ballen på vei fremover når bortelaget får sin andre mulighet. God med ballen og slår flere pene pasninger, men vakler litt i det defensive i dag, og etter tre kamper uten baklengs er det ned på jorda for den unge franskmannen. Må terpe på offsidelinja.

Virgil van Dijk7

Slår en herlig signaturcrosser til Salah før 1-0. Har stort sett full kontroll, men må nok rydde litt mer opp enn han ønsker i dag når Brighton åpner opp Liverpool-laget, og får dessverre ikke ryddet opp alt for et Liverpool som etter hvert mistet fasongen.

Andy Robertson5

Mye vilje, men ikke så mye sluttprodukt i dag. Har brukbar kontroll defensivt og er ivrig fremover, men får ikke til så mye med ballen.

Naby Keita

Må ut med det som kan se ut som en strekkskade etter bare 18 minutter. Brukbar start på kampen før det.

Jordan Henderson7

Herlig scoring etter bare tre-fire minutter. Dirigerer midtbanen godt. Viktig i «press nummer to» når Brighton spiller seg forbi Liverpools angrepsledd, men avgir også en del rom som åpner opp for Brightons kontringer. Best av de som spiller på midten i dag, men savnet av Fabinho er åpenbart.

Curtis Jones6

Sover og gir Brighton en mulighet etter ti minutter. Etter det er han meget trygg og god med ball, uten at det er de spektakulære bidragene han kommer med i dag. Problemet i dag er at han ikke henger bra nok med defensivt, noe som gir Brighton store rom å angripe i.

Mohamed Salah6

Involvert med en gang og noterer sitt 16. målpoeng denne Premier League-sesongen med en fin målgivende. God i oppbyggende spill og nest sist på flere sjanser før pause. Kommer ikke til så mange sjanser foran mål i dag, den største blir annullert for offside. Svak etter pause.

Roberto Firmino5

Burde scoret etter 16 minutter på en gigantsjanse. Strålende kombinasjonsspill og mange gjenvinninger. Men slurver også av og til, og i dag svikter skuddfoten som har vært så god så langt denne sesongen. Byttes ut etter 78 minutter.

Sadio Mané7

Best i angrepstrioen. Veldig spillesugen i dag. Herlige dragninger med ballen. Velkjent syn når han stanger inn 2-0. Treffer bra på pasningene. Uheldig at ballen treffer armen på det som kunne vært 3-0. Uheldig at det er offside når han spiller gjennom Salah. Forsvinner litt utover i andre omgang.

Alex Oxlade-Chamberlain6

Kommer inn for Keita etter bare 18 minutter. En herlig assist til Mané fem minutter senere. Etter den er det ikke så mange av pasningsforsøkene som sitter. Han har mange gode tanker, men ikke alle går veien. God og ivrig i presset.

Diogo Jota

Får ikke nok tid til å markere seg i dag.

Takumi Minamino

Får spille de siste minuttene når Liverpool jakter vinnermålet.