Siste om skadesituasjonen

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på Liverpools skadesituasjon under dagens pressekonferanse.

29. okt 2021 kl 13.32Einar Kvande

Liverpool-manageren bekreftet at Naby Keita er tilgjengelig for spill mot Brighton i morgen, og Thiago Alcantara nærmer seg også å bli kampklar igjen etter fem uker på sidelinjen. 

Keita ble båret av banen i andre omgang i brakseieren over Manchester United på Old Trafford sist helg, etter en takling fra Paul Pogba, som United-spilleren ble belønnet med rødt kort for. 

Skaden var heldigvis ikke så alvorlig som først fryktet, og Liverpools nummer 8 var tilbake i full trening med sine lagkamerater i går.

Thiago Alcantara deltok også på torsdagens treningsøkt, etter å ha vært lenge ute med en muskelskade i baksiden av den ene leggen. Klopp kunne også fortelle at et kneproblem gjør at Fabinho ikke er aktuell for spill mot The Seagulls.

– Naby Keita ser bra ut. Vi ble alle overrasket over det, men han var tydeligvis heldig, så jeg tror han blir klar til kampen, sa Klopp til pressen.

Litt komplisert for Fabinho

– For Fabinho ser det ikke så bra ut. Det er litt mer komplisert. Ikke alt for komplisert, men komplisert nok til at det trolig holder ham ute igjen nå i helgen. Jeg venter fortsatt på siste nytt når det gjelder akkurat det, men han trener ikke med laget ennå, og det er aldri noe godt tegn.

– Thiago trente med laget igjen for første gang i går. Vi kjørte en økt der han kunne delta på nesten alt vi foretok oss, men det betyr ikke at han er klar til å spille en fotballkamp ennå, dessverre.

– Vi får se hva vi gjør med ham, men han er nærmere enn han var forrige helg. Mye nærmere. Nå får vi se hva vi gjør med det.