Spillere kjemper for å rekke søndagens kamp

Marcus Rashford måtte ut med skade mot Atalanta.

21. okt 2021 kl 17.48Jens Bessesen

Marcus Rashford har bare vært på banen to ganger for Manchester United denne sesongen - mot Leicester i helgen og mot Atalanta på onsdag. 23-åringen har vært skadet siden en operasjon i sommer, men har vist at formen er god allerede med scoring i begge kamper. Mot Atalanta startet han opphentingen i kampen som til slutt endte med 3-2-seier. Men etter en drøy time måtte han ut med skade.

– Jeg vet ikke, sa manager Ole Gunnar Solskjær etter kampen på spørsmål om Rashford blir klar til søndagens møte med Liverpool. 

Det var en kraftig lårhøne som gjorde at engelskmannen ble byttet ut. 

– Det kan noen ganger ta lengre tid enn man ønsker, men hvis behandlingen er god, burde han klare det, sier Solskjær om mannen som har scoret fem ganger mot Liverpool i karrieren.

Curtis Jones klar?

Manchester United har mange spillere som kan erstatte Rashford dersom han ikke blir klar. Jadon Sancho, Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani og Anthony Martial var blant en rekke stjernespillere som ikke startet onsdagens kamp. Med skaden til Raphael Varane er det naturlig å se for seg en ny kamp med Victor Lindelöf og Harry Maguire som midtstopperpar.

For Liverpools del er det lov å håpe at Curtis Jones blir klar igjen etter skaden han pådro seg på samling med U21-landslaget til England. 20-åringen var med på oppvarmingen før mandagens treningsøkt, og mye tyder på at han vil være med i kamptroppen søndag. 

Det er neppe grunn til å være optimist når det gjelder Thiago Alcantara, som sliter med en leggskade. Jürgen Klopp varslet at det vil gå noe tid før spanjolen er klar til dyst igjen. For øvrig er det kun langtidsskadde Harvey Elliott som mangler for Liverpool, med mindre noen fikk seg en smell i møtet med Atletico Madrid tirsdag. 

Managerne vil komme med en skadeoppdatering på fredagens pressekonferanser.