Varane har trent utendørs. Fernandes og Rashford var sammen med troppen

For noen dager siden virket det utenkelig at franskmannen kunne rekke Liverpool-kampen.

23. okt 2021 kl 22.01Arild Skjæveland

For snart to uker siden måtte Raphael Varane byttes ut av UEFA Nations League-finalen mot Spania på grunn av en lyskeskade.

Den gang ble det meldt at han kom til å være ute i flere uker. Uten sommeren storkjøp har United sluppet inn fire mål borte mot Leicester, og to mål hjemme mot Atalanta.

Da har Harry Maguire spilt. Verdens dyreste midtstopper er selv nylig tilbake fra en leggskade han fikk mot Aston Villa for en måned siden. Han scoret mot Atalanta, men har ikke sett spesielt bra ut defensivt i noen av de to kampene.

Ole Gunnar Solskjær forteller til Manutd.com at Varane nå trener utendørs igjen.

– Han jobber hardt, men som jeg har sagt er det alltid vanskelig å sette et tidsperspektiv for når spillere er tilbake. Han er tilbake på gress, så hvem vet?, sier Solskjær. 

Mulighet for full tropp

Da United-manageren holdt sin pressekonferanse på fredag, ble han umiddelbart beskyldt for gode gammeldagse «mind games». Da hadde han sagt at Bruno Fernandes måtte regnes som usikker.

– Kamper som den på onsdag kveld vil alltid gi smeller og blåmerker. Vi har to-tre slike fra kampen, og Bruno kan være en av dem som er usikre. Han gjør alt han kan for å bli klar, sier Solskjær.

Fred og Marcus Rashford var to andre som så ut til å få smeller da de gikk av banen. For Rashford skal det ha vært snakk om en lårhøne.

– Kampen er søndag, så vi vil gi alle tid. I dag hadde vi ikke alle på trening, men la oss se på søndag. Jeg håper at jeg kan velge fra en skadefri stall, men det kan være at jeg må klare meg uten to eller tre, sier han.

Oppdatert: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News rapporterer sent lørdag kveld at både Bruno Fernandes og Marcus Rashford har vært sammen med troppen. De United-spillerne som er aktuelle for kamp, har som vane å møte opp på hotellet dagen før kamp.

Jürgen Klopp vil sette seg på bussen til Manchester uten Thiago Alcantara og Harvey Elliott. Ellers er Curtis Jones tilgjengelig igjen, og det samme er brasilianerne som måtte stå over forrige helg.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.