Det spanske stortalentet ble den siste unggutten de røde fikk kjøpt før de nye Brexit-reglene. Nå har han signert proffkontrakt

17 år gamle Stefan Bajcetic kom fra Celta Vigo i fjor vinter, og har allerede rukket å debutere for U23-laget.

Den spansk-serbiske midtstopperen med kamper for Spanias U18-lag har signert sin første proffkontrakt med Liverpool en drøy måned etter han fylte 17 år.

Det melder Liverpool på sine egne nettsteder torsdag. 

Bajcetic spilte fra start for Liverpool på midtstopperplass i UEFA Youth League i går da ungguttene slo Porto hele 4-0 på akademiet. Han kronet en imponerende forestilling med scoring like før pause mot portugiserne. 

OFFENSIV TRUSSEL: Den unge spanjolen scoret i 4-0 seieren mot Porto i UEFA Youth League onsdag.

OFFENSIV TRUSSEL: Den unge spanjolen scoret i 4-0 seieren mot Porto i UEFA Youth League onsdag.

Interesse fra Manchester United

Interessen rundt den ballspillende spanjolen var stor før han tok flyttelasset med seg til Liverpool i februar. I følge spanske rapporter var Ole Gunnar Solskjær og Manchester United en av klubbene som var interessert i 17-åringen.

Til slutt valgte Bajcetic å forlate hjemlandet til fordel for Liverpool. I år har 2004-modellen vært en fast inventar på Liverpools U18-lag. Han har også fått et par kamper for Barry Lewtas U23-lag denne høsten, og nå kan det se ut som han har klart å spille seg inn på Liverpools ungdomslag i UEFA Youth League. 

Bajcetic er en spiller å holde et øye med framover.

Liverpools «siste» 

Bajcetic ble «den siste» Liverpool fikk hentet før Brexit-reglene til Premier League-klubbene ble satt i gang. Reglene har gjort det vanskeligere for engelske klubber å hente spillere under 18 år. 

Liverpool sikret seg den unge spanjolen like før reglene ble trådt i kraft den 1. januar i år.