United ansetter mannen Liverpools eiere vurderte da Roy Hodgson fikk sparken

Manchester United har funnet sin midlertidige manager.

David Ornstein i The Athletic rapporterer at Manchester United har funnet erstatteren for Ole Gunnar Solskjær, som fikk sparken etter tapet mot Watford forrige helg. 

Mannen de har valgt er Ralf Rangnick, som forlater jobben sin som sports- og utviklingssjef i Lokomotov Moskva, og skal være enig med United om en avtale ut sesongen. Senere ønsker Liverpools erkerival ham med videre i en rolle som konsulent i to år.

Det er Michael Carrick som skal lede United i helgens kamp mot Chelsea, fordi 63 år gamle Rangnick så langt ikke har fått arbeidstillatelse.

GAMLE KJENTE: Ralf Rangnick og Jürgen Klopp er gamle kjente.

GAMLE KJENTE: Ralf Rangnick og Jürgen Klopp er gamle kjente.

En Liverpool-link

Da Liverpool ble tatt over av Fenway Sports Group i 2010, mistet Roy Hodgson jobben bare noen måneder senere. Rangnick jobbet da i Hoffenheim, og hadde løftet den klubben. etter to opprykk.

Han var allerede da kjent for måten lagene hans spilte på, med en offensiv fotball med aggressivt press. FSG ansatte til slutt Kenny Dalglish.

Siden den gang har Rangnick vært manager for Schalke i en kort periode – før han har gått inn i Red Bull-systemet. Det er klubber Liverpool har gjort mye businessm ed de siste årene. Der har han vært fotballdirektør for både RB Salzburg og RB Leipzig. Spillere som Sadio Mané, Naby Keita, Takumi Minamino og Ibrahima Konaté har alle kommet til de klubbene mens han har vært der.