Kåret til årets spiller hos supporterforeningen

Mohamed Salah fikk med seg en pris mandag kveld.

Den engelske supporterforeningen (FSA) har i dag avholdt første del av sin prisutdeling, der de blant annet kårer vinnere i ulike supporterkategorier, i tillegg til årets beste avis. I dag har de også avslørt hvem som ble stemt frem som årets beste mannlige fotballspiller i England. 

De om lag 400.000 stemmegiverne har kåret Mohamed Salah til FSA sin Player Of The Year. Egypteren er første spiller til å vinne prisen to ganger. 

Salah har tatt rekord etter rekord denne høstsesongen, og han har flest både mål og målgivende i Premier League. Forrige sesong endte han med hele 22 mål til tross for at Liverpool tidlig slet voldsomt. 

Samtidig som FSA har hatt sin seremoni, ble Ballon D'or delt ut mandag kveld. Der hentet Lionel Messi sin sjuende gullball og befestet sin posisjon som tidenes beste fotballspiller. Salah ble nummer sju i den kåringen.