Tilskuer stormet banen og tok seg helt bort til Salah før han ble stoppet

Ville ha selfie med Liverpool-stjernen.

Alle vil ha en bit av Premier Leagues toppscorer om dagen, men det som skjedde etter kampslutt på Anfield skal ikke skje. En tilskuer stormet banen like etter at dommer Andre Marriner hadde blåst for kampslutt, og han klarte å ta seg helt bort til Mohamed Salah for å be om en selfie, før sikkerhetsvaktene ble oppmerksomme på situasjonen og fikk fjernet mannen.

Tilskueren hadde mobiltelefonen i den ene hånden, og forsøkte å få tatt et bilde sammen med Liverpool-stjernen. Han ble imidlertid overmannet av sikkerhetsvaktene, som geleidet ham ut av banen. 

FIKK IKKE BILDET HAN VILLE HA: Mannen ble geleidet ut av banen av sikkerhetsvakter.

FIKK IKKE BILDET HAN VILLE HA: Mannen ble geleidet ut av banen av sikkerhetsvakter.

Dette er noe som Salah dessverre er blitt vant til de siste årene, og spesielt når han spiller for det egyptiske landslaget er det tilskuere som stormer banen for å få tak i ham. Derfor har han når han spiller for landslaget til enhver tid to livvakter ved sin side så lenge kampen ikke pågår.

Det toppet seg etter Angola-kampen

Tilskuere stormet banen for å få tak i 29-åringen også tidligere denne måneden, da Egypt spilte 2-2 mot Angola i en VM-kvalifiseringskamp. I forbindelse med den kampen ble det gjort tre separate forsøk av ulike supportere på å komme ut på banen for å få tatt et bilde sammen med stjernen. 

Salah så ut til å ta episoden på Anfield i går fint. Han virket rolig, men også litt irritert, da han pekte at tilskueren skulle gå tilbake til tribunen.

Salah kom ikke på scoringslisten mot Southampton i går, men hadde en flott målgivende pasning til Diogo Jotas andre mål. Det er faktisk kun i en ligakamp denne sesongen at Salah verken har klart å score eller slå målgivende. Han topper både toppscorerlisten og assist-listen i Premier League.

Salah har gjort 17 mål i alle turneringer denne sesogen. I Premier League har han gjort elleve mål, og slått åtte målgivende pasninger på 13 kamper siden ligastart i august.